Welcome!!!

Καλωσορίσατε στο Blog του Ανεξήγητου και Παραφυσικού.Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στα ανεξήγητα μυστήρια και φαινόμενα που συμβαίνουν στον πλανήτη μας.

E-Mail Επικοινωνίας με το Blog : uperfusiko.blog@gmail.com

E-Mail Επικοινωνίας με τον Σταθμό : tropic_radio@yahoo.gr



Friday 16 January 2009

Ο δαίμονας του Ντόβερ

Συγνώμη που άργησα να βάλω άρθρο. Λόγο διαβάσματος και άλλων υποχρεώσεων δεν προλάβαινα. Ελπίζω από τις επόμενες μέρες να επανέλθουν όλα στην κανονική ροή τους.
Παρακάτω είναι ένα άρθρο το οποίο αναφέρεται για ένα πλάσμα το οποίο παρουσιάστηκε στην πόλη Dover της βορειοανατολικής Αγγλίας. Διαβάστε παρακάτω




Πολλά παράξενα πλάσματα έχουν περπατήσει αυτήν την γη αλλά ένα από τα πιο παράξενα μπορεί να ήταν ο δαίμονας του Ντόβερ. Αναφέρθηκε αρχικά στις 22 Απριλίου το 1977 στο προάστιο της Βοστώνης του Ντόβερ, της Μασαχουσέτης . Ήταν αργά, στις περίπου 10:30 μ.μ. όταν οδηγούσε εμπρός μια ομάδα τριών 17χρονων αγοριών.


Ο οδηγός του οχήματος ο Bill Bartlette παρατήρησε στους προβολείς του, ένα πολύ παράξενο πλάσμα που σέρνεται κατά μήκος ενός τοίχου από την άκρη του δρόμου.
Είπε ότι είχε ένα κεφάλι όπως ένα καρπούζι και δεν είχε κανένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα εκτός από δύο μεγάλα πορτοκαλί μάτια. Το σώμα του ήταν λεπτό με τα μακριά άκρα και τα δάχτυλα που έπιασαν τους βράχους πέρα από τους οποίους περπάτησε Ήταν περίπου 4 πόδια ψηλό με ίσιο ομαλό δέρμα.
Πρακτικά αργότερα, ρώτησε δύο φίλους του εάν είχαν δει το πλάσμα. Του είπαν πως όχι. Του πρότειναν να επιστρέψει και να κοιτάξει εκεί γύρω. Ακόμα κι αν φοβήθηκε , επέστρεψε όπου το είχε δει. Δεν βρήκαν τίποτα και πήραν στο δρόμο τους. Ο Bartlette πήγε στο σπίτι όπου έκανε ένα σχέδιο αυτού που είχε δει.
Δύο ώρες μετά από τη σύγκρουση του Bartlette και για ένα μίλι μακριά, ένας 15χρονος , ο John Baxter και η φίλη του περπατούσαν για να πάνε σπίτι οπότε είδαν μια άγνωστη φιγούρα προς τους στο δρόμο. Ο Baxter σκέφτηκε ήταν ένα αγόρι και ρώτησε το όνομά του αλλά δεν πήρε καμία απάντηση. Το πλάσμα έτρεξε στο δρόμο και ανέβηκε επάνω σε μια τράπεζα.
Είπε ότι είχε ένα μεγάλο κεφάλι , λεπτό σώμα και μακριά άκρα και δάχτυλα. Ο Baxter τον πρόσεξε ένα λεπτό πριν από το να τρέξει μακριά από φόβο. Η σύγκριση μεταξύ των σχεδίων του Bartlette και του Baxter θα λέγαμε ότι είχαν δει το ίδιο πλάσμα.
Μια ημέρα αφότου έγιναν αυτές οι αναγνωρίσεις, ο Bartlette είπε στο φίλο του Taintor για αυτό που είχε δει και ακριβώς εκείνη η νύχτα. Ο Taintor οδηγούσε στο σπίτι την Abby Brabham στις 12:00pm. Η Brabham είπε είδε ένα πλάσμα στην άκρη του δρόμου καθώς οδηγούσαν. Το ζώο είχε τη ίδια περιγραφή .


Το σχέδιο του Bartlettes


Το σχέδιο του Baxters


No comments: