Welcome!!!

Καλωσορίσατε στο Blog του Ανεξήγητου και Παραφυσικού.Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στα ανεξήγητα μυστήρια και φαινόμενα που συμβαίνουν στον πλανήτη μας.

E-Mail Επικοινωνίας με το Blog : uperfusiko.blog@gmail.com

E-Mail Επικοινωνίας με τον Σταθμό : tropic_radio@yahoo.gr



Wednesday 5 October 2011

Ψιονική

Η Ψιονική αναφέρεται στην μελέτη και την πρακτική ψυχικών (ή ψιονικών) ικανοτήτων με την χρήση του νου. Οι ψιονικοί είναι ευρέως γνωστοί και ως psychics αν και ο όρος αυτός είναι λανθασμένος.
Αυτοί, πάντα με την χρήση του νου, αξιοποιούν ένα είδος ενέργειας, την επονομαζόμενη και Ψι η οποία είναι κατά κάποιους μία παρόμοιας μορφής ενέργεια με το λεγόμενο Τσι αν και πολλοί τις θεωρούν διαφορετικά είδη ενέργειας. Αξιοποιώντας εκείνη την ενέργεια μπορούν να προκαλέσουν κάποια παραφυσικά γεγονότα.

Κάποια από αυτά είναι:
  • Τηλεκίνηση ( η ικανότητα να μετακινείτε ένα αντικείμενο εξ αποστάσεως χωρίς την χρήση φυσικής δύναμης)
  • Τηλεπάθεια ( η ικανότητα να «στέλνουν» σε κάποιον ή να «λαμβάνουν» από κάποιον σκέψεις όπως για παράδειγμα χρώματα, σχήματα, εικόνες)
  • Αστρική προβολή ( η ικανότητα κάποιου να «φύγει» νοητικά ή και πνευματικά από το σώμα του και να ταξιδεύει ελεύθερα στο περιβάλλοντα κόσμο.

Αυτές είναι λίγες από της ικανότητες τους. Θα αναφερθούμε στις παραπάνω καθώς και στις υπόλοιπες σε επόμενα άρθρα.
Ένας ψιονικός χρειάζεται πάρα πολύ εξάσκηση σε αυτές της ικανότητες για να έχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να μετακινήσει με τηλεκίνηση ένα μεγάλο αντικείμενο αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει από ένα μικρότερο. Τα παιδιά Indigo καθώς και οι άνθρωποι με indigo αύρα έχουν πλεονέκτημα στην εξάσκηση τέτοιων ικανοτήτων. Η ψιονική δεν θα πρέπει να μπερδεύεται με την μαγεία, καθώς διαφέρουν σε πολλά από τα χαρακτηριστικά τους.
Τέλος ένας ψιονικός δύσκολα θα αποκάλυπτε τον εαυτό του. Κατά κύριο λόγο προτιμούν να μην μοιράζονται τις εμπειρίες τους ή και την γνώση τους με άτομα εκτός ψιονικών για τον λόγο ότι αντιμετωπίζονται ως τρελοί ή φαντασιόπληκτοι. Σπάνια και κάτω από ορισμένες συνθήκες θα μίλαγε με κάποιον γι’ αυτό το θέμα.

Πηγές:
  • αυτόπτης μάρτυρας.
  • wikipedia.

No comments: