Welcome!!!

Καλωσορίσατε στο Blog του Ανεξήγητου και Παραφυσικού.Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στα ανεξήγητα μυστήρια και φαινόμενα που συμβαίνουν στον πλανήτη μας.

E-Mail Επικοινωνίας με το Blog : uperfusiko.blog@gmail.com

E-Mail Επικοινωνίας με τον Σταθμό : tropic_radio@yahoo.gr



Friday 30 September 2011

Προφήτης Ηλίας

Γεια σας! Είμαι η Dark Mistress και από δω και μπρος θα γράφω άρθρα για το uperfusiko.blogspot.com/. Συγγνώμη για τον πολύτιμο χρόνο που χάσαμε και την μεγάλη απουσία μας αλλά σαν φοιτητές ήμασταν αρκετά απασχολημένοι με τις σχολές μας. Το blog από σήμερα ξεκινάει την επαναλειτουργία του.

Μαρτυρία – Θέαση άρματος του Προφήτη Ηλία

Ήταν μεσημέρι… Στο σπίτι επικρατούσε βαριά ατμόσφαιρα λόγω κάποιων προβλημάτων που μας ταλάνιζαν εκείνη την περίοδο! Θέλησα να ξεφύγω από αυτά και έτσι αποφάσισα να βγω στο ξύλινο μπαλκόνι μας και να χαλαρώσω θαυμάζοντας την φύση μιας και δε συνήθιζα να κοιμάμαι μεσημέρια! Ήταν περασμένες τρεις… Το μπαλκόνι έβλεπε ανατολικά, στον Προφήτη Ηλία. Ξαφνικά λίγο πιο δεξιά εμφανίστηκε ένα κατάλευκο άρμα με άσπρα άλογα να διασχίζει τον ουρανό!! Ο ήλιος το έκανε να μοιάζει εκτυφλωτικά λαμπερό! Τα άλογα κάλπαζαν με μεγάλη ταχύτητα! Θυμάμαι, σηκώθηκα και το παρακολούθησα καθώς πέρναγε πάνω από το σπίτι ώσπου χάθηκε στον ορίζοντα! Ήταν το άρμα του Προφήτη Ηλία; Ακόμα αναρωτιέμαι αν αυτό που είδα ήταν αληθινό! Ή μήπως τελικά είχα αποκοιμηθεί;

Αυτόπτης μάρτυρας

No comments: