Welcome!!!

Καλωσορίσατε στο Blog του Ανεξήγητου και Παραφυσικού.Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στα ανεξήγητα μυστήρια και φαινόμενα που συμβαίνουν στον πλανήτη μας.

E-Mail Επικοινωνίας με το Blog : uperfusiko.blog@gmail.com

E-Mail Επικοινωνίας με τον Σταθμό : tropic_radio@yahoo.gr



Thursday 9 July 2009

Τα αρχαια αιγυπτιακα shabti





O Professor Henrik von Achen λέει ότι οι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να δουλέυουν εκεί τη νύχτα, και ότι τα φέρετρα μετακινούνται μέσα στα γυάλινα κουτιά τους γυαλιού τους, γράφτηκε στην εφημερίδα Bergens Tidende . Οι δημοσιογράφοι της BT πήγαν στο μουσείο ένα σκοτεινό βράδυ και βρήκαν ότι το αιγυπτιακό έκθεμα περιέχει μερικές ανατριχιαστικές ιστορίες.
" Έχουν συμπεριφερθεί παράξενα δεδομένου ότι τους βγάλαμε από το κελάρι το 2001," λέει ο φρουρός Richard Saure του μουσείου. Ήταν ο πρώτος που παρατήρησε ότι τα μικρά ειδώλια πετρών, των οποίων εργασία ήταν να εργαστούν για τους νεκρούς, δεν ήταν απλά όπως άλλα λείψανα.
" Συσκευάστηκαν τακτοποιημένα σε μια θήκη όταν τους φέραμε επάνω. Όταν ήρθαμε να ασχοληθούμε στην ημέρα κατόπιν, βρίσκονταν σε άλλη θέση, εκτός από δύο ψεύτικα shabtis, " λέει ο Saure.
" Η έκθεση άνοιξε τον Μάιο του 2001. Από τότε αυτά τα μικρά ειδώλια έχουν κινηθεί. Μερικοί από τους έχουν γυρίσει 90 μοίρες. Στέκονται σε θήκες γυαλιού που σφραγίζονται και κλειδώνονται αλλά εσείς μπορείτε να το δείτε στα ίχνη της σκόνης που έχει μέινει επάνω στις θήκες , "λέει ο Saure.



Πηγή : Mysteries.b2w.gr.


SouL

1 comment:

lefobserver said...

ωραιο μπλογκ. πως να σε βαλω στα υπο παρακολουθηση μπλογκ?