Welcome!!!

Καλωσορίσατε στο Blog του Ανεξήγητου και Παραφυσικού.Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στα ανεξήγητα μυστήρια και φαινόμενα που συμβαίνουν στον πλανήτη μας.

E-Mail Επικοινωνίας με το Blog : uperfusiko.blog@gmail.com

E-Mail Επικοινωνίας με τον Σταθμό : tropic_radio@yahoo.gr



Tuesday 21 February 2012

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012, ένας άνδρας στο Λονδίνο, ισχυρίζεται ότι κατάγραψε κάποιους ασυνήθιστους ήχους που πίστευε ότι ήρθαν από τον ουρανό. Το φαινόμενο αυτό σήμερα συνήθως αναφέρεται ως "ήχος UFO" ή "Ήχοι της Αποκάλυψης».   Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, το φαινόμενο συνέβη δύο φορές κατά την ημερομηνία αυτή, μία το απόγευμα και μία το βράδυ. Ο μάρτυρας ανέφερε ότι η δεύτερη ακουστική εκδήλωση συνοδεύτηκε από μια πραγματική παρατήρηση ενός άγνωστου εναέριου φαινομένου.  Ο αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε τους θορύβους και το ιπτάμενο αντικείμενο σε βίντεο. Τα πλάνα καταγράφηκαν από ένα iPhone. Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι στην αρχή το αγνόησε νομίζοντας ότι ακούει θορύβους που προέρχονται από το εργοστάσιο πίσω από το σπίτι του όλη την ώρα. Τώρα ξέρει ότι κάτι συμβαίνει. 


Μια αναπάντεχη επιβεβαίωση για την ύπαρξη του φαινομένου υπάρχει  από ένα μάρτυρα από το Tucson  της Αριζόνας US όταν πρόσεξε στο νυχτερινό ουρανό την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 ένα μεγάλο Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο που μπόρεσε και το κατέγραψε σε βίντεο. Το αντικείμενο πέταξε με χαμηλή ταχύτητα ψηλά πάνω από το έδαφος αλλά αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ο ασυνήθιστος ήχος του αντικειμένου.




Στη άλλη πλευρά των σκεπτικιστών για το μυστήριο των παράξενων ήχων που καταγράφονται σε ολόκληρο τον κόσμο αναφέρουν ότι το θέμα έχει τελικά λυθεί. Τα χαμηλά τριξίματα και οι μεταλλικοί ήχοι αναφέρουν δεν προκλήθηκαν από τα UFO, το στρατιωτικό σύμπλεγμα που λειτουργεί για φαύλους κύκλους, την Αποκάλυψη ή τους αλλοδαπούς. Οι ήχοι προκλήθηκαν από κάποιο  ιδιαίτερο μουσικό όργανο που λέγεται waterphone. Αυτό το παράξενο μουσικό όργανο εφευρέθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960  με βάση τα Drum του Θιβέτ.  Το όργανο δημιουργήθηκε από έναν άνδρα που ονομάζεται R. Waters ο οποίος εξακολουθεί να παράγει και να πωλεί το όργανο σήμερα στο δικτυακό τόπο Waterphone.com.


Ο κατασκευαστής του μουσικού οργάνου κυκλοφόρησε ένα βίντεο που, παίζει έναν waterphone και παράγει σχεδόν τους ίδιους τόνους που ακουστήκαν στα περισσότερα από τα παράξενα βίντεο.
Στο βίντεο ακούγονται μια ποικιλία από άλλους ήχους που δημιουργούνται από την waterphone αν και πολλοί από αυτούς τους ήχους δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε βίντεο παράξενους ήχους.


  
Δείτε το βίντεο με το μουσικό όργανο 


Να αναφέρουμε ότι δυστυχώς, έχουν υπάρξει πολλές φάρσες τον τελευταίο καιρό. Πρόσφατες φάρσες περιλαμβάνουν γενικά παλιούς ήχους σε νέο βίντεο σαν ήχοι της αποκάλυψης και  επανεμφανίζεται σε διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει σαν αναξιόπιστες τις άλλες αναφορές απο παράξενους θορύβους και δονήσεις στης ζούγκλες στα δάση και σε άλλες περιοχές του πλανήτη μας.


huforc.gr

ΠΗΓΗ: Παράξενοι ήχοι στους ουρανούς του πλανήτη μας. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/01/blog-post_5205.html#ixzz1l4WPZUAY

No comments: